HUFF har en egen träningslokal, kom och träna med oss

Skellefteå hunduppfödarförening har en ny lokal i Bureå.
Vi håller till på Södrakustvägen 5 i Bureå bredvid Friskvårdskompaniet.
För att träna i vår lokal måste du vara medlem i vår förening 100kr/ år samt 200kr/ månad för de månader man vill delta i träningsgrupp/träningsgrupper. I detta ingår kaffe som finns på plats.
Vi håller inte kurser utan vi ordnar träningsgrupper där vi gemensamt bidrar med våra kunskaper. För att delta i träningsgrupperna ska man besitta grundkunskaper i det man vill träna.

Idag finns träningsgrupper;
Tisdagar 19.00-21.00 Rallylydnad.
Onsdagar 18.30-20.00 Utställningsträning.

Vill man börja träna med oss betalar man in sin medlemsavgift (100kr/år) och kommande månadsavgift (200kr/månad som betalas i förskott). Sicka ett Sms till 072-5356533 och skriv:
Ditt namn+Vilken träningsmånad det gäller,
ex Malin Landström+ September

Glöm inte att fylla i formuläter för medlemskap:

Konto för betalning
Swedbank
clearnr. 8420-2
kontonr. 964092685-4
Kom ihåg att märka din betalning

Är man intresserad av att ansvara för en träningsgrupp mejlar man till malinlandstrom@hotmail.com I mejlet beskriver du:
• Vilken träningsform man är intresserad av
• Önskad dag
• Önskad tid
• kontaktuppgifter så vi kan återkoppla.

Önskar man hyra vår lokal en helg eller en vardag för eget arrangemang SMS.ar man Mona 072-5356533. I sms:et skriver du
• Vilket arrangemang det gäller
• Önskad dag
• Önskad tid
• kontaktuppgifter så vi kan återkoppla.
För att få hyra vår lokal ska den som hyr vara medlem i HUFF och arrangemanget får inte vara i forma av kursverksamhet. Ex på träffar som är ok: kennelträff, uppfödarträff och lokalen passar även för planeringsmöte då vi har en lokal med gemensamhetsutrymmen.
Kostnad för att hyra vår lokal för enskilda träffar är ½ dag 200kr, heldag 400kr. Vill man fika få ni som hyr köpa in och ordna det själva.

För att hålla lokalen i fint skick använder vi inomhusskor som var och en tar med sig själv. Vi har mattor i lokalen så har du en hund som skvätter, ta på hunden ett kisskydd.

VÄLKOMMEN:)

Vid frågor och funderingar är det bara att kontakta någon i styrelsen.